• Home
 • Sampling metrostation
 • Flyeren metrostation
 • Pop-up store metrostation
 • Tarieven
 • VeldMark
 • Contact
 • Aanmelden nieuwsbrief
 • Nieuws

  Nieuw Station Rotterdam

  Het vernieuwde NS Station Rotterdam CS, één van de meest drukke stations in Nederland is heropend! Dit betekent dat reizigers die gebruik maken van RET metrostation Rotterdam Centraal weer makkelijker en...

  Lees verder »

  Contact

  VeldMark B.V.
  Laan van Vollenhove 3225
  3706 AR Zeist
  Postbus 61
  3700 AB Zeist
  T: 030-699 48 28
  F: 030-699 48 45
  E: info@opmetrostations.nl
  W: www.veldmark.nl
  Vrienden Amstel LIVE 2013 Overlay: Vrienden Amstel LIVE 2013

  Promotie Vrienden van Amstel LIVE


  RET metrostations zijn iedere dag opnieuw locaties waar veel reizigers zijn te vinden zijn. Stationsbezoekers wachten in de stations op een volgende metro, spreken af op stations en maken gebruik van de aanwezige faciliteiten. Daarom hebben stationsbezoekers tijd uw sample of flyer aan te pakken en informatie te verkrijgen over het betreffende product.
  Metrostations bieden ruimte voor een promotieteam. Naast het plaatsen van promotiemedewerkers is er ruimte voor het plaatsen van eyecatchers. Eyecatchers in iedere vorm zijn denkbaar; sample-units, beachflags en klapborden zijn voorbeelden van branding die direct opvallen en de aandacht van de reiziger trekt.
  Iedere dag reizen ongeveer 300.000 consumenten met de Rotterdamse metro!


  Op 18, 19, 20, 23, 24, 25, 26 en 27 januari 2013 vind het jubileum plaats van De Vrienden van Amstel LIVE. Het festival wordt voor de 15e keer gehouden en vindt plaats in Ahoy Rotterdam. Voor het eerst verwacht Amstel meer dan 100.000 bezoekers en heeft daarom zelfs een extra concert aangekondigd op 18 januari.
  VeldMark biedt de mogelijkheid een promtiecampagne te organiseren op RET Metrostation Rotterdam Zuidplein of andere RET Metrostations. Op het RET Metrostation zullen de concertbezoekers aanwezig zijn wanneer zij met het openbaar vervoer reizen naar Ahoy Rotterdam. Neem voor meer informatie contact op met VeldMark.


  Vrienden van Amstel Live Festivalpakket
  (Promotie op RET metrostation Rotterdam Zuidplein) 


  RET Metrostation Rotterdam Zuidplein 8 x €   350,-    €    2.800,- 
       
  Korting    
  Korting 20%    €       560,- 
       
  Totaal Festivalpakket 3 (incl. € 120,- handlingsfee)     €   2.360,- 

  * Tarieven zijn op basis van 8 dagen, per dag 5 uur promotievergunningskosten en exclusief promotieteam, transport promotiematerialen en projectmanagement. Aan deze tarieven kunnen geen rechten worden ontleend. Dagen en evenementen zijn ook afzonderlijk van elkaar te reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens andere evenementen promotiecampagnes te organiseren op NS Stations en RET Metrostations. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met VeldMark.